TOPLOTNA ČRPALKA ZA OGREVANJE SANITARNE VODE Toplotne črpalke PTH izkoriščajo toplotno energijo zraka za pripravo tople vode za sanitarno rabo. Proces segrevanja je karseda energetsko in stroškovno učinkovit, s povprečnim koeficientom C.O.P. > 3. Energetska učinkovitost toplotnih črpalk PTH pripomore tudi k varovanju okolja, saj v veliki meri izkorišča energijo, prisotno v naravi. Enostavnost namestitve, tiho in zanesljivo delovanje ter ​​minimalne potrebe po vzdrževanju, dodatno izpopolnjujejo prednosti tega visoko ekološko in ekonomsko učinkovitega sistema.TOPLOTNA_CRPALKA_ZA_OGREVANJE_SANITARNE_VODE.html
CALDENSA
Toplotna črpalka z neposredno kondenzacijo s centralno enoto Siemens. Zahvaljujoč spiralnemu kompresorju Scroll EVI z vbrizgom pare, lahko segreva sanitarno vodo do temperature 65 ° C (tudi pri zunanji temperaturi do -20 ° C).

Caldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlCaldensa.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7
TERMODYN
Toplotne črpalke Thermodyn uporabljajo toplotno energijo zraka za pripravo tople vode za sanitarno rabo.

Proces segrevanja je karseda energetsko in stroškovno učinkovit, saj v večini izkorišča energijo sonca. Enostavnost namestitve, tiho in zanesljivo delovanje ter ​​minimalne potrebe po vzdrževanju, dodatno izpopolnjujejo prednosti tega visoko ekološko in ekonomsko učinkovitega sistema.

TERMODYN.html

TOPLOTNE ČRPALKE  IN  DRUGO EKONOMIČNO OGRVANJE    

TOPLOTNE ČRPALKE

FOTOVOLTAIKA

RAZSVETLJAVA

ELEKTRIČNI KABLI

  home | where | who we are | kontact

Thermics


Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam v proizvodnji industrijskih toplotnih izmenjevalcev, Thermics oblikuje in izdeluje solarne sisteme in toplotne črpalke, visoke zmogljivosti in najvišje kakovosti. Thermics je prilagodljivo podjetje, ki je z uporabo najsodobnejših orodij za razvoj in proizvodnjo, sposobno ponuditi najboljše izdelke in storitve na področju solarne in termične energije.

Prednostna naloga podjetja je ustvarjati izdelke najvišje kakovosti, zato se pri oblikovanju posameznega sistema uporabljajo komponente vrhunskih proizvajalcev, kot sta Siemens in Danfoss.