Danfoss Solar Inverters

Danfoss je svetovno priznano podjetje, ki med drugim razvija in proizvaja tudi razsmernike za sončne elektrarne. V svoji ponudbi imajo široko paleto razsmernikov za priklop sončne elektrarne na električno omrežje, ki so primerni za vse vrste uporabe.
Neskončne možnosti 
Danfoss, s pomočjo rešitev, ki jih ponuja, omogoča projektiranje in izvedbo sončnih fotovoltaičnih elektrarn visoke učinkovitosti ob minimalnih stroških. Bodisi, da gre za majhne, ali velike sisteme, Danfossove rešitve vam omogočajo, da čim bolje izkoristite potencial vaše sončne elektrarne, z visokimi donosi in nizkimi stroški investicije.Sun Earth Solar Power, kot eden od proizvajalcev v fotovoltaični industriji z največ izkušnjami v svetu, čuti svojo odgovornost za prihodnost
Sun Earth Solar Power, je eden od proizvajalcev v fotovoltaični industriji z največ izkušnjami na svetu. Kompetence podjetja Sun Earth Solar Power, so rezultat več kot 40 letnih izkušenj v proizvodnji ingotov, rezin, sončnih celic in sončnih modulov. Kakovost fotovoltaičnih modulov Sun Earth zagotavlja tudi navpična rast proizvodnje, z optimiziranimi proizvodnimi procesi, avtomatizacijo in zanesljivimi proizvodnimi zmogljivostmi, ter tudi visoki nemški standardi kakovosti SIG Solar GmbH. Sun Earth Solar Power, proizvede več kot 1 GW fotovoltaičnih modulov na leto, ki po vsem svetu preoblikujejo sončno energijo v električno. 

BISOL Group je edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov najvišje kakovosti, ki je prisoten v več kot 40 državah in je vodilni domači izvajalec sončnih elektrarn na ključ. Inovativna in ambiciozna skupina ima bogate mednarodne izkušnje pri proizvodnji kristalno silicijevih fotonapetostnih modulov, ki so osnovni gradniki sončnih fotonapetostnih elektrarn. S svojo najsodobnejšo tehnologijo se je BISOL Group v svetu uveljavil kot vrhunski ponudnik, ki vedno znova presega pričakovanja tudi najbolj zahtevnih strank. SOLARLOG je vodilno podjetje na področju nadzora sončnih fotovoltaičnih elektrarn in ima svetovno razvejano mrežo za pomoč upravljavcem in monterjem.
Podjetje, specializirano za razvoj in prodajo nadzornih sistemov za fotovoltaične elektrarne z vsemi tipi inverterjev, ki so na voljo na trgu.

TOPLOTNE ČRPALKE

FOTOVOLTAIKA

RAZSVETLJAVA

ELEKTRIČNI KABLI

  home | where | who we are | kontact